szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

lóbogár

Némethné Porubcsánszki Mária     4 610 napja     3571 megtekintés
Tisztelt Válaszadó! A kertemben elszaporodtak a lóbogarak, mit tegyek? Bioszerrel szeretném irtani, milyen szert ajánl? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: NémethnéTisztelt Válaszadó! A kertemben elszaporodtak a lóbogarak, mit tegyek? Bioszerrel szeretném irtani, milyen szert ajánl? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Némethné
0
0
szavazat


1 HozzászólásVarga L
2010. ápr. 23. (4 609 napja)

Kedves Mária,

Valószínűleg az ún. lótetűről van ez esetben szó (avagy lóféreg, avagy lótücsök, avagy grillatalpa grillatalpa lenne.) Ha ragaszkodunk a bio módszerhez, akkor a tyúk a megoldás Elsőre viccesnek tűnhet, de a tapasztalat szerint beválik: Virágoskúti kertészet, Rózsa Péter ezt csinálja.

Ha tényleges megoldás szinten nézzük, akkor valós biológiai megoldás nincs a talajlakók ellen momentán. Ami biztos, de ismét a Talstar (kalászosokban, az almatermésűek, szőlő és őszibarack esetében, burgonyában, paprikában, paradicsomban, uborkában) - lásd a Webáruházban -, a lótetű rettenetesen érzékeny rá! Üdvözlettel, Varga LászlóKérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.