szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Miért feketedik a levele???

Rácz bernadett     4 378 napja     1473 megtekintés
Jonapot ! Szeretném megkérdezni hogy van egy japán Babér somom (Aucuba) A Tescoban vettem !! A szobában van a az ablak ellöt de azt vettem észre hogy feketedik a level a feket leveleket eltávolitotam de tovább feketedik és az a kérdésem mitöl van ez a probléma !!Öntözöm rendesen meg permetezem ! De nem tudom mi a baja ! Elöre Köszönöm válaszát!Jonapot ! Szeretném megkérdezni hogy van egy japán Babér somom (Aucuba) A Tescoban vettem !! A szobában van a az ablak ellöt de azt vettem észre hogy feketedik a level a feket leveleket eltávolitotam de tovább feketedik és az a kérdésem mitöl van ez a probléma !!Öntözöm rendesen meg permetezem ! De nem tudom mi a baja ! Elöre Köszönöm válaszát!
0
0
szavazat


1 HozzászólásNagy Mihály
2010. dec. 11. (4 377 napja)
Kedves Bernadett.
Az Aucuba nem szobanövény.Most ki kellene rakni növényt olyan helyre,ahol a hőmérséklet +1-+10C.fok között van,és kapjon egy kis fényt is.Öntözni havonta egy alkalommal kell.Tavasszal ki kell ültetni félárnyékos helyre,késő ősszel takarni kell,mert fagyérzékeny növény.Talajban nem válogatós.A fekete leveleket úgy kell eltávolítani,hogy a levélnyakban lévő rügyek ne sérüljenek.Nem kell megijedni,jövőre új leveleket fog hozni.Tavasztól őszig heti egy öntözést igényel.
Üdv. Nagy MihályKérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.