szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Megmenthető-e a phoneix pálmám?

Szatmáriné Bognár Anna     4 350 napja     579 megtekintés
Másfél hete vettem észre,hogy a pálmám levelei el kezdtek száradni,szinte zörög.5 éve van nálam,örökölt darab,eddig semmi gondom nem volt vele,szépen fejlődött.Kis kutya került a házhoz,aki fel lökte,én pótoltam a hiányzó földet,és bele nyomkodtam az új földet a régibe.Lehet,hogy itt hibáztam?Van lehetőség a megmentésére?Válaszukat előre is köszönöm AnnaMásfél hete vettem észre,hogy a pálmám levelei el kezdtek száradni,szinte zörög.5 éve van nálam,örökölt darab,eddig semmi gondom nem volt vele,szépen fejlődött.Kis kutya került a házhoz,aki fel lökte,én pótoltam a hiányzó földet,és bele nyomkodtam az új földet a régibe.Lehet,hogy itt hibáztam?Van lehetőség a megmentésére?Válaszukat előre is köszönöm Anna
-2
2
szavazat


1 HozzászólásVarga L
2011. jan. 18. (4 339 napja)

Tiszteletem!

Valószinüleg a boruláskor, avagy a visszatömörítéskor megszakadt a növény gyökere. Annyit lehet tenni, hogy próbáljuk gyorsítani a gyökér regenerációt starter műtrágyával, és Yeald gyökértömeg növelő tápanyaggal.
Lásd itt: http://www.szepzold.hu/tapanyagutanpotlas
Varga László


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.