szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

kevés termés meggy

Gaál József     4 274 napja     1173 megtekintés
2000-ben ültettem Érdi bőtermő és debreceni bőtermő meggyet ültetvényes formában homok talajon Kecskemét mellet. Az érdi viszonylag jól terem de a debreceni ugyan ott keveset (10-20kg/fa). Kevés a fán a termőrügy is de a levélzete sem túl sűrű, bár a színén (levél) nem látszik semmi rendkívüli. Köszönöm segítségüket2000-ben ültettem Érdi bőtermő és debreceni bőtermő meggyet ültetvényes formában homok talajon Kecskemét mellet. Az érdi viszonylag jól terem de a debreceni ugyan ott keveset (10-20kg/fa). Kevés a fán a termőrügy is de a levélzete sem túl sűrű, bár a színén (levél) nem látszik semmi rendkívüli. Köszönöm segítségüket
0
0
szavazat


1 HozzászólásVarga L
2011. márc. 28. (4 270 napja)
Üdvözletem!
Nagyon nehéz így okosat mondani. Jó lenne tudni, hogy milyen tápanyag utánpótlást, mennyi lombtrágyát kap az ültetvény, mert ez döntően befolyásolja a termésmennyiséget. Ha esetleg talajminta-vételi eredmény lenne a területről, akkor lényegesen egyszerűbb lenne a helyzet!
Varga László


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.