szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Mi a véleményetek erről a kertrombolásról?

Srychy     4 239 napja     577 megtekintés
Az oldalatokon a Tiszadobi Andrássy kastély fotói láthatóak. Néhány napja jártam ott a családommal. Felháborító amit ott a "kertész" művel. További fotókat itt nézhettek meg: http://www.srychy.gportal.hu/gindex.php?pg=34131772 (másold be a böngésződbe!)Az oldalatokon a Tiszadobi Andrássy kastély fotói láthatóak. Néhány napja jártam ott a családommal. Felháborító amit ott a "kertész" művel. További fotókat itt nézhettek meg: http://www.srychy.gportal.hu/gindex.php?pg=34131772 (másold be a böngésződbe!)
0
0
szavazat
Mi a véleményetek erről a kertrombolásról? Mi a véleményetek erről a kertrombolásról? Mi a véleményetek erről a kertrombolásról?


1 HozzászólásSzépzöld Szaktanácsadó
2011. ápr. 28. (4 239 napja)
Sajnos ez tényleg nagyon szomorú látvány. Úgy tudom egy nagy felújítás vette kezdetét a tiszadobi Andrássy-kastélynál, de a növényvilágra is figyelmet kellene fordítani...


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.