szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

napalli

busa erzsébet     3 724 napja     912 megtekintés
szia nekem egy amerikai stilusú nappalim van. amihez az étkező is hozzá tartozik.szóval egybe van az egész.a járólapom bordó a konyha szekrény fekete piros modern . az asztal is fekete piros modern.,de nem tudom milyen színű fal legyen hozzá .szeretnénk ha a 4-ből 2 fekete fehér tapétás lenne,.,de a maradék festett,hogy az szerinted milyen színű legyen?és hogy milyen színű függöny legyen hozzá..?szia nekem egy amerikai stilusú nappalim van. amihez az étkező is hozzá tartozik.szóval egybe van az egész.a járólapom bordó a konyha szekrény fekete piros modern . az asztal is fekete piros modern.,de nem tudom milyen színű fal legyen hozzá .szeretnénk ha a 4-ből 2 fekete fehér tapétás lenne,.,de a maradék festett,hogy az szerinted milyen színű legyen?és hogy milyen színű függöny legyen hozzá..?
0
0
szavazat


1 HozzászólásSulyok Timea
2011. aug. 12. (3 724 napja)
Kedves Erzsébet,

A választ szívesen elkészítem, de kérem olvassa el a lakberendezési szaktanácshoz kapcsolódó sorokat:
"Vásároljon 5000 Ft értékben http://www.szepzold.hu/webaruhaz">Webáruházunk termékeiből és mi lakberendezési szaktanáccsal ajándékozzuk meg önt!" http://www.szepzold.hu/szaktanacs">http://www.szepzold.hu/szaktanacs

S egy képet is kérnék.

Megértését köszönöm.

Üdvözlettel,
Sulyok Timea


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.