szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Majomkenyérfa virágzása.

Guest     3 319 napja     1128 megtekintés
Tisztelt Szakértő! Van egy majomkenyérfám és virágzik nem tudom menyi idős lehet, mert örököltem az Édesanyámtól és emlékeim szerint ez nagyon régen megvan és még nem nem virágzott. Azt szeretném megkérdezni, hogy hány éves korában kezd virágozni. Köszönöm a válaszát. Üdvözlettel Kőszegi János.Tisztelt Szakértő! Van egy majomkenyérfám és virágzik nem tudom menyi idős lehet, mert örököltem az Édesanyámtól és emlékeim szerint ez nagyon régen megvan és még nem nem virágzott. Azt szeretném megkérdezni, hogy hány éves korában kezd virágozni. Köszönöm a válaszát. Üdvözlettel Kőszegi János.
0
0
szavazat


1 HozzászólásVarga L
2011. dec. 27. (3 317 napja)
Üdv!Pontos adatot nem találtam még a szakirodalomban sem erről, a legpontosabb leírás szerint néhány év, ami azért nem egy precíz meghatározás! Ami viszont biztos , az az, hogy a virágzását nagyban befolyásolja a megfelelő hőmérséklet! Ha fagymentes, világos, hűvös helyen teleltetjük, (5-10 fok), akkor március-április körül várhatjuk a virágokat. Nyáron a szabadban érzi magát a legjobban, világos helyen.Varga László


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.