szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

mikulás virág

Tesinszki Szilvia     3 294 napja     607 megtekintés
Tisztelettel kérdezném, hogy mi a baja a mikulásvirágnak, ha a levelei összepöndörödnek, sárgulnak és lehullanak. Minden évben szoktam venni a lakásba 1-1 mikulásvirágot, és nagyon sokáig szépek lesznek, mindíg ugyanott tartom őket, de ezek az ideiek már másnap tönkrementek, még van egy, de az is nagyon silány. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel kérdezném, hogy mi a baja a mikulásvirágnak, ha a levelei összepöndörödnek, sárgulnak és lehullanak. Minden évben szoktam venni a lakásba 1-1 mikulásvirágot, és nagyon sokáig szépek lesznek, mindíg ugyanott tartom őket, de ezek az ideiek már másnap tönkrementek, még van egy, de az is nagyon silány. Válaszát előre is köszönöm.
0
0
szavazat


1 HozzászólásVarga L
2012. jan. 22. (3 291 napja)
Kedves Szilvia, Ilyen gyors és drasztikus hatás csak a megfázás lehet! Nem biztos hogy a kedves kérdezőnél történt, inkább még az üzletben vagy szallításkor! Üdvözlettel, Varga László


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.