szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Mi a neve?

Kiss Kármen     3 225 napja     958 megtekintés
Kedves szakértő! Horvátországban készítettem a mellékelt fotót. A fotón lévő lila virág nevét szíveskedjen megadni. Próbáltam utánajárni, a kék hajnalkához hasonlít a növény formája, de a színe eltér, ez inkább lila, mintsem kék. Mindemellett a kék hajnalkáról azt olvastam, hogy az kúszónövény, a képen látható virág inkább balkonnövény.Kedves szakértő! Horvátországban készítettem a mellékelt fotót. A fotón lévő lila virág nevét szíveskedjen megadni. Próbáltam utánajárni, a kék hajnalkához hasonlít a növény formája, de a színe eltér, ez inkább lila, mintsem kék. Mindemellett a kék hajnalkáról azt olvastam, hogy az kúszónövény, a képen látható virág inkább balkonnövény.
0
0
szavazat
Mi a neve?


2 HozzászólásKiss Kármen
2012. ápr. 03. (3 221 napja)
Köszönöm szépen válaszát. Üdv., Kiss Kármen
Varga L
2012. ápr. 02. (3 223 napja)
Üdv!
Nem túl éles a kép, nem tudom egyértelműen beazonosítani. Hajnalka is lehet, esetleg sima futó petúnia, annak is van lila, futó változata.
Varga László
Kattintson a képre a nagyításhoz


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.