szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

vegyszer, amely egyben moly és tetüírtó

vicze ferencné     3 519 napja     802 megtekintés
Kérem szíveskedjenek olyan vegyszert ajánlani ami moly és tetű irtó egyben. A barackosunkban eddig a jól bevált CHINETRIN 25 EC-t használtuk, de beszüntették a forgalmazását. Szeretném kérdezni mit tudnának ajánlani helyette. Valamint az évek óta visszatérő levélfodrosodást mivel lehetne megszüntetni. Köszönettel Vicze FerencnéKérem szíveskedjenek olyan vegyszert ajánlani ami moly és tetű irtó egyben. A barackosunkban eddig a jól bevált CHINETRIN 25 EC-t használtuk, de beszüntették a forgalmazását. Szeretném kérdezni mit tudnának ajánlani helyette. Valamint az évek óta visszatérő levélfodrosodást mivel lehetne megszüntetni. Köszönettel Vicze Ferencné
0
0
szavazat


1 HozzászólásVarga L
2012. ápr. 23. (3 514 napja)
Üdv!
Nagyon jól alkalmazható, és szabad forgalmú szer a mospilan, ami kontakt és felszívódó hatású rovarölő szer. Méhekre ártalmatlan, és rövid várakozási ideje van! A levélfodrosodás ellen a folicur solo, illetve a cuproxat használható, mindkettő elérhető kis kiszerelésben!
Varga László


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.