szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

veteményesben pajorfertőzés

Jaskó Judit     3 188 napja     708 megtekintés
Tavaly költöztünk kertes házba. Veteményezés előtt talajfertőtlenítést (is) végeztem.Ennek ellenére tavaly is, de az idén sokkal erősebben fertőzött pajorral a kert. Gyakorlatilag mindent kirágnak. Mit tehetek ? Köszönöm KisjasiTavaly költöztünk kertes házba. Veteményezés előtt talajfertőtlenítést (is) végeztem.Ennek ellenére tavaly is, de az idén sokkal erősebben fertőzött pajorral a kert. Gyakorlatilag mindent kirágnak. Mit tehetek ? Köszönöm Kisjasi
0
0
szavazat


3 HozzászólásVarga L
2012. máj. 09. (3 186 napja)
Lásd alant!
Varga László
Varga L
2012. máj. 09. (3 186 napja)
Üdv!
Kijuttatható, nem kerül be a növénybe, nem szívódik fel!
Javasolnám mellé a Bora WP. használatát, beöntözéssel, ami egy biológiai "zöld" hatóanyag, és ugyan egy kicsit lassan fejti ki a hatását de akár egy évig is hatékony minden talajlakóval szemben (ellentétben a forceval, ami gyors de rövid hatást ad)
Varga László
pálffy Ibolya
2012. máj. 08. (3 187 napja)


Üdvözletem!!

Hasonló a kérdésem a Kisjasiéhoz.

A Force talajfertőtlenítőt ilyenkor is kilehet juttatni illetve okoz valamilyen egészségügyi károsodást?  Most kezdett az eper szép lenni és sajnos sokat kirágott.


üdv bibolyc


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.