szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Vajon mi lehet?

hb     3 499 napja     857 megtekintés
Kedves Szépzöld! Ez úton szeretnék újra tanácsot kérni Önöktől. Nem rég új lakásba költöztünk melyhez tartozik egy aprócska kert is. A kertben van a képen látható növény is. A növényt ami valójában fogalmam sincs hogy mi lehet, nem szeretnénk kiásni, viszont így, nem tudom, hogy "szedjük renbe". Láthatólag az előző lakó hagyta, hogy "szabadon" fejlődjön a növényke. Kérném, hogy ha tudják mi a növény pontos neve írják meg nekem. Előre is köszönöm. Kedves Szépzöld! Ez úton szeretnék újra tanácsot kérni Önöktől. Nem rég új lakásba költöztünk melyhez tartozik egy aprócska kert is. A kertben van a képen látható növény is. A növényt ami valójában fogalmam sincs hogy mi lehet, nem szeretnénk kiásni, viszont így, nem tudom, hogy "szedjük renbe". Láthatólag az előző lakó hagyta, hogy "szabadon" fejlődjön a növényke. Kérném, hogy ha tudják mi a növény pontos neve írják meg nekem. Előre is köszönöm.
0
0
szavazat


4 HozzászólásVarga L
2012. máj. 09. (3 497 napja)
Üdv!
Talán a cserszömörcére szavaznék a kép alapján!
Varga László
Nagy Mihály
2012. máj. 07. (3 498 napja)
A fénykép alapján nehéz eldönteni.Amennyiben tüskés,akkor Berberis ottawensis,Superba-/Borbolya/,vagy Cotinus coggygria,Royal Purple,Vörös levelű cserszömörce.
Mind két növény 2-3 méter magasra nő.A Berberisnek sárga virága van,piros terméssel.A Cotinusnak 15-20 cm-es mélyvörös bugái vannak,virágzás után tollas-szőrösek.Igen értékes növény.
Üdv. Nagy Mihály
Szépzöld Szaktanácsadó
2012. máj. 07. (3 499 napja)

Kedves Kérdező,

Képet a Képállomány gomb megnyomásával lehet csatolni, amit mi most a küldött képek alapján megtettünk.
Lehet túl nagy képeket szeretett volna csatolni. Szaktanácsadónk hamarosan válaszol.

Szépzöld.hu
Kattintson a képre a nagyításhoz
hb
2012. máj. 06. (3 499 napja)
sajnos nem tudom a képeket csatolni... 


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.