szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Cana Tropicana

Peruana     4 430 napja     2569 megtekintés
Kertemben böségesen virágzó Cana Tropicana virágról maroknyi magot gyüjtottem össze. Tudom erröl a virágot szaporítani (gumos növény, gumóról valószínüleg gyorsabban szaporítható), de van valami technikája a magról szaporításának?Kertemben böségesen virágzó Cana Tropicana virágról maroknyi magot gyüjtottem össze. Tudom erröl a virágot szaporítani (gumos növény, gumóról valószínüleg gyorsabban szaporítható), de van valami technikája a magról szaporításának?
0
0
szavazat


1 HozzászólásBényeiné
2009. szept. 10. (4 429 napja)
Kedves peruana! Amennyiben az évelő, gumós kannáról - rózsanádról -: Canna generális-ról van szó, igen az téli magvetéssel is szaporítható.Nyilván a kis magoncgumók sokkal több türelmet igényelnek majd, mint a több éves gumók, de meg lehet próbálkozni vele,s zép kis feladat. A magoncoknak feltétlenül legyen meg az állandó 20 fok és a talaj ne vizes, csupán nyirkos legyen.Sok sikert hozzá,üdv.


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.