szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

A pesto petrezselyemből is finom

Sulyok Józsefné, 2015. szept. 25.


Az olasz konyha klasszikusa a pesto, most petrezselyemmel újragondolva.

A pesto petrezselyemből is finom

200 g petrezselymet alaposan megtisztítunk, durvára vágjuk és turmixgépbe tesszük. 200 g dióbelet egy napra vízben áztatunk és a héjukat eltávolítjuk.

A fehér dióbelet is gépbe tesszük, 100 g füstölt tofut tormareszelőn lereszelünk és hozzáadjuk a többihez. 2 gerezd megtisztított fokhagymát összezúzzuk, majd azt is a gépbe tesszük, és az egészet összeturmixoljuk.

Közben hozzádolgozzunk 2 dl extra szűz olívaolajat, 1-1 teáskanál sót és őrölt borsikafüvet.

Kapcsolódó cikk: Petrezselyem, aminek vad változatat mérgező




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!