szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

A víz szobája

Sulyok Timea, 2009. ápr. 24.


A víz éltető elemünk, mely tisztaságot és békességet sugall. A víz kékes és zöldes „színeinek” használata megnyugvással tölt el bennünket. Áttetsző és légies.

 

A képen látható gyermekszobát is ennek szellemében alakították ki. A falak kékje eszünkbe juttathatja a tengerpartot vagy a kék eget, így egy pillanat alatt a természetbe képzelhetjük magunkat. A fehér szín szintén meghatározó a szobában, s a kékkel egységes egészet alkot.

 

Napjainkban megfigyelhetjük a már történelmi múltra visszatekintő, klasszikus fehér előretörését. A bútoripar, az autógyártás, a ruhaipar előszeretettel használja ezt az „árnyalatot”. Mai korunk zűrzavaros világa megkívánja a letisztult egyszerű, a lényeget megvilágító dolgokat. Ez is az oka a tisztaságot megtestesítő fehér újbóli térhódításának. Átlátható, világos és a könnyedség érzetét kelti.

 

A kék és a fehér harmonikus duóként van jelen ebben a gyerekszobában. A kedvelt szóval élve unisex a kialakítás, hisz mindkét nem ifjú képviselőinek vonzó lehet ez a gyerekszoba.
 
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!