szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Babavilág

Sulyok Timea, 2009. jún. 09.


Egy gyermek érkezése örömteli dolog, mely várakozással tölti el a leendő anyukát. A kisbabát váró anyukáknak szolgálhat remek ötletként az itt látható gyermekszoba kialakítása.

 

Első lépésként szeretné mindenki megvásárolni a kisbaba gondozásához és szükségleteihez kellő bútordarabokat. A kiságy, pelenkázó, kis ruhás szekrény, kényelmes ülőalkalmatosság nélkülözhetetlen kellék a gyermekszoba berendezéséhez. Jelen esetben a fehér színt választották a bútorok színeként, s ezzel megalapozták a helyiség hangulatát. A fehér a tisztaságot, a jó értelemben vett egyszerűséget jelképezi, s épp ezért helye van a gyermekszobában is.

 

A bútordarabok beszerzése után következhet a kiegészítők kiválasztása. A fehér mellett a finom, lecsendesített árnyalatok igazán jól érvényesülnek. A tiszta és világos színekkel, mint például a kobaltkék, rózsaszín, fűzöld, orgona lila, pasztell sárga, remek egységet alkotnak. Jelen esetben a család választása a sárga és a rózsaszín kombinációjára esett.

 

Így ösztönösen is ráéreztek a kisgyermek igényére, hiszen fontos a megfelelő környezet biztosítása. Egy csupa drapp, homok vagy bézsszínben megálmodott gyermekszoba nem felel meg a gyermek felfedező kedvének, nem biztosít számára elegendő ingert.
Tipp! Az élénk színek kedvelőinek érdemes azonban egy dologra odafigyelni. A gyermek ágya körül ne legyenek hivalkodó, erős színek, mert az zavarhatja a pihenést és a gyermek alvását.

Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!