szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Filléres tippek az egészségért

Sulyok Józsefné, 2014. okt. 06.


9 egyszerű tipp, amivel egészségünk örzői és kényelmünk biztosítói lehetünk pár mozdulatnyi ráfordítással.

Filléres tippek az egészségért
  1. A paradicsom sava és C-vitaminja kimossa a szervezetből a mérget és a zsírlerakódást.
  2. A kávét szórjuk meg őrölt fahéjjal. Az egzotikus fűszer elűzi az édesség utáni vágyat.
  3. Ha nem használta el az egész papírtekercset az ajándék csomagolásakor, a maradékot tegye egy harisnya szárába, ez megakadályozza, hogy összegyűrődjön.
  4. Pókhálózás egyszerűen. Húzzon a seprű végére egy régi pólót, és azzal pókhálózza le a falat.
  5. Vége a nyaralásnak, a szekrény aljára kerülhetnek a strandfelszerelések (matrac, úszósapka, stb.). Ha már teljesen szárazak, szórja be őket hintőporral, így nem fognak összetapadni.
  6. Cukrot, kávét vagy lisztet szeretne egy szűkebb szájú edénybe önteni, nincs tölcsérre szükség. Nyugodtan használjon helyette egy tölcsérnek megformált papírdarabot.
  7. A főtt ételt a nagy melegben minél előbb tegyük a hűtőbe, mert a baktériumok gyorsan szaporodnak. Az edények tetejére ne csak ezért tegyen fedőt, hogy az ételek ne vegyék át a másik étel szagát, hanem azért is, mert így megakadályozhatja, hogy a kórokozók egyik ételről a másikra átvándoroljanak.
  8. Szeretné folyamatossá tenni a C-vitamin bevitelét? Reggelente csavarjon ki egy citrom levét, öntse az ásványvízhez és napközben fogyassza el.
  9. Jó, ha tudja, hogy a parfümök a fényre és a melegre egyaránt érzékenyek, érdemes a szekrénybe elzárni az üvegeket, nehogy elveszítsék az illatukat.

Kapcsolódó cikk:

Mire jó a szódabikarbóna?

 

 

 
Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!