szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Flamingóvirág hervadni kezdett

Nagy Gábor     2 054 napja     0 megtekintés
Kedves M. Izabella!

Két hónappal ezelőtt vettem egy fehér színű flamingóvirágot. Egészen két héttel ezelőttig folyamatosan új virágok jelentek meg és egészségesnek tűnt a növény, azonban pár hete azt vettem észre, hogy virágok zöld-sárga színűre változtak és maga a növény is láthatóan kezd elhervadni. Sajnos figyelmetlen voltam és azt gondolom, hogy heti 3 öntözéssel túlöntöztem.
Csatolok Önnek fényképeket is a virágról.
Szeretném a segítségét kérni, hogy Ön szerint még meg lehet-e menteni a flamingóvirágot, és amennyiben igen, milyen tanácsokat adna.
Előre is köszönöm a segítségét!

Üdvözlettel: Nagy Gábor
0
0
szavazat
Flamingóvirág hervadni kezdett Flamingóvirág hervadni kezdett Flamingóvirág hervadni kezdett Flamingóvirág hervadni kezdett


1 HozzászólásMártha Izabella
2016. ápr. 17. (2 054 napja)
Kedves Gábor!

A túlöntözés miatt valószínű valamilyen talajlakó gomba támadhatta meg a növényét. Javaslom, hogy Trifenderrel öntözze be a növényét, de a beteg leveleket előtte vágja le, hogy ne terjedjen tovább a betegség.
Üdv,
M. Izabella


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.