szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Függöny választás hálószobákba

Szabó-Mitykó Viktória     1 249 napja     0 megtekintés
Kedves Tímea!

A hálószobákba szeretnék blackout függönyöket feltenni.
A hálószobák falszínei: tojáshéj, jácint, komló. 2 db 10 nm körüli helyiségről és egy 12 nm-es helyiségről van szó, tehát nem nagyok, viszont kettőben 2 db ablak van (jácint, komló színű szobák), a harmadikban egy. Ezeknek dió színű ablak kerete van. Tehát viszonylag kis szobában, jelentőségteljes ablakok, amiknek a kerete is hangsúlyos.
Az ablakokon dió színú sávroló van, viszont a fényzárásuk nem elegendő. Ezért szertnék most sötétítő függönyt.
Eddig a nugát színre gondoltam, mert az jól megy az ablakok keretéhez és a sávrolóhoz is és tetszik a kontraszt is a világos falak és a sötét függöny-ablakok között, de bizonytalan vagyok. Tartok tőle, hogy túl "vaskos" hatást keltene egy ilyen nehéz anyagú és sötét függöny.
A café latte szín is tetszik, ami semlegesebb és talán kevésbé jelentőségteljes, egy kicsit viszont "semmilyen" érzésem van vele kapcsolatban, ahogy a mintasálat a falhoz próbáltam.

Tudnál nekem segíteni ebben a kérdéseben. Te mennyire ajánlanád az egyik, illetve másik színt a szobákba?
A válaszodat előre is nagyon köszönöm és várom!

Üdv:
Viki
0
0
szavazat


1 HozzászólásMártha Izabella
2018. júl. 11. (1 244 napja)
Kedves Viktória!

Mi inkább növényvédelmi és kertészeti szaktanáccsal kapcsolatban tudunk Önnek segíteni. Ez ügyben javaslom valamelyik lakberendezési portál felkeresését.

Üdv,
M. Izabella


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.