Gyümölcstorta készítése
Szépzöld, 2011. aug. 09.
Négy tojásból készítsünk piskótát , s az előmelegített sütőben süssük aranybarnára
A tortaformát alaposan vajazzuk és lisztezzük, így ne ragad bele a tészta. A megsült piskótánkat kiborítjuk, hagyjuk kihűlni. Készítsünk vaníliapudingot, de nem fél liter tejből, hanem csak 3-3,5dl tejből, így sűrűbb lesz.
Várjuk meg, míg mindkettő kihűl, s kenjük a pudingot a tésztára. Ezután következhet a gyümölcs. Most meggyet használtam, de bármi megfelelő, ami épp otthon van.
Következhet a tortazselé, készítsük el a tasakon lévők szerint. Hagyjuk kicsit hűlni, s aztán kanáll adagolva vigyük fel a tortára. Majd tegyük hűtőbe, hogy megdermedjen a tortazselé. Aztán fogyasztható.
Jó étvágyat!
Kapcsolódó cikk:
Facebook Twitter GoogleStartlap
Hozzászólások
Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!
Hozzászólás készítése
2021.február 12., péntek / 12:08