szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Hálószoba

Keleti, ázsiai hangulat három lépésből

Keleti, ázsiai hangulat három lépésből
Meguntuk hálószobánk addigi képét?! De mégsem szeretnénk sokat áldozni a családi kasszából az átalakításra. Megoldást jelenthet a képen látható keleti stílusú hálószoba.

Háló földszínekben

Háló földszínekben
Milyen hatása van, ha a hálószobánk földszínekben pompázik? Sokan attól tartanak, hogy egyhangú és semmitmondóvá válik a tér e színek használatával. Példáink viszont nem ezt mutatják!

Égszínkék a hálóban

Égszínkék a hálóban
A kék és árnyalatai nem tipikusan a hálószoba kialakításakor eszünkbe jutó színek. Mégis megéri mérlegelni ezt a színválasztás lehetőséget. Nézzük miért is?

Dobjuk fel lakásunkat textíliákkal!

Dobjuk fel lakásunkat textíliákkal!
Forrás: www.epitinfo.hu   A lakásunkban a textíliák alkalmazása bármekkora felületen is történik, mindenképpen fontos szerepet töltenek be otthonunk stílusának, hangulatának kialakításában. Különféle anyagokat használunk a lakótérben más-más területeken. Más anyaga van a függönyeinknek, és más anyagot használunk az étkezőasztalunk terítéséhez.

Zöld, a megújulás színe

Zöld, a megújulás színe
Milyen hatást vált ki, ha hálószobánkat zöldbe öltöztetjük?

Piros, a természetes élénkítő

Piros, a természetes élénkítő
Életteli, tetszetős hálószobát könnyen kialakíthatunk a vörös, piros foltszerű vagy hangsúlyos használatával is.  

Ötletmorzsa- Pillangók a hálószobában

Ötletmorzsa- Pillangók a hálószobában
Nem állattartásra ösztönözzük a kedves olvasót, inkább egy érdekes megoldásra hívjuk fel a figyelmet, melyet pár forintból megoldhatunk.

Színek nélkül?

Színek nélkül?
A legújabb divatrend – a ruhák és az otthonbelsők kialakításban – az, hogy nem vagy csak kevés színt használnak.

A háló lilában

A háló lilában
A lila színt sokféle jelzővel illeték már: királyi, sejtelmes, romantikus, elegáns…Van benne valami különleges és egyedi. Ha erre a színre gondolunk, szívesen társítjuk valamilyen nemes anyaggal, mint például a selyem, a brokát s a bársony.

Wenge

Wenge
Napjainkban egyre többet találkozunk ezzel a kifejezéssel. De vajon mit rejt e név?

Egy csipetnyi Távol-Kelet

Egy csipetnyi Távol-Kelet
Az európai ízléshez szokott szemnek felüdülést jelent szembesülni a távol-keleti, egyedi megjelenésű berendezési tárgyakkal. A Távol-Kelet immár mindannyiunk számára „közel” van, legyen az kínai, japán, malajziai vagy thaiföldi (sziámi) bútorkülönlegesség.

"Tavaszi szél vizet áraszt, virágom, virágom..."

…- mondja a jól ismert népdal, s ennek hallatán elgondolkozva, valóban a virágminták talán a legidőtállóbb motívumok közé tartoznak a lakberendezésben is. Jönnek-mennek az évszázadok, de ez az egyik olyan díszítőelem, amely korokon átível, s mindig aktuális és hiteles marad.  

Kékítő

Kékítő
A kék és árnyalatai nagyon meghatározóak otthonunkban, azonban a hálószobában ritkán alkalmazzuk. Inkább azokban a helyiségben gyakoribb a megjelenése, amelyek a vízhez köthetőek.

Az előkelő, az érdekes és a modern

Az előkelő, az érdekes és a modern
Három, hangulatában eltérő hálószobát mutatunk be a következőkben. Figyelemreméltó megoldások, melyek számot tarthatnak az érdeklődésre.

A baldachinos ágy

A baldachinos ágy
Örömmel tapasztalhatjuk, hogy korunkban sem veszett ki teljesen a romantika. Mi sem igazolja ezt jobban, mint az, hogy továbbra is kedvelt díszítési, alkalmazási mód a baldachinos ágy.  

Variációk hálószobára

Variációk hálószobára
  Az itt látható négy képen, hangulatában teljesen eltérő szobabelsőt láthatunk. A minimál stílus felé hajló világunkban, azért még találhatunk példát a modern, de mégis otthonos hatást keltő kialakításokra.    

A hálószoba világa

A hálószoba világa
A hálószoba a lakásnak az a területe, ami leginkább a pihenést, intimitást, regenerálódást szolgálja. Így szükséges egy olyan nyugodt, harmonikus környezet kialakítása, mely a lakók igényeinek megfelelően, mindezeket lehetővé teszi.