Hogyan panírozzunk percek alatt csiperkegombát?
Mayerné Borics Erzsébet, 2010. dec. 09.
Egy nagyon egyszerű megoldást találtam erre a problémára.

Az ötletet a szilvás gombóc adta, amikor utolsóként a pirított morzsában, a lábasban kör-körös mozdulattal többedmagukkal meghengergetjük őket.
Tehát nem kell más, mint 3 darab kör alakú, nem nagy tál. Annyit teszünk bele egyszerre, hogy könnyedén tudjanak körbetáncolni a gombafejek, miközben körbe- körbe mozgatjuk a tálat. Így nagyon gyorsan haladunk a panírozással, nem kell egyenként forgatgatni őket a panírban.
Kapcsolódó cikk
Facebook Twitter GoogleStartlap
Hozzászólások (3)
Hozzászólás készítése
Erzsebet Kövesné Petrovics
2014. jan. 09.
(3 050 napja)
szeretem a gombát ,így,szeretem több változatba elkészíteni.kifogom próbálni,én is.ihletadó ,a holnapi ebédhez.
0