szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Állati kedvencek

Stílusos madáretetők a kertben

Stílusos madáretetők a kertben
A téli madáretetésnél az egyik legjobb rész az előkészület, mert ilyenkor rengeteg ötletet találunk az interneten, hogyan is kellene trendi madáretetőket készíteni.

Macskavár

Macskavár
Egy cica szeret mindent összekarmolni, és a legpuhább, zegzugos helyekre elbújni. Ezért is szeretik nagyon a cicavárakat, amiknek azonban elég borsos áruk van. Szerencsére azonban nem kell hozzájuk sok dolog, és elkészíthetjük őket mi magunk is.

Praktikus állatfekhelyek kedvencünknek

Praktikus állatfekhelyek kedvencünknek
Hogy kell-e a kedvenceinknek külön kis fekhely, az nem is kérdés. Aki nem szeretne erre külön áldozni, az azt fogja észrevenni, hogy a kedvenc szőnyege folyamatosan foglalt, esetleg a kanapé egy félreeső szeglete valamilyen elképesztő rejtély folytán rendszeresen állatszőrös.

Kilencvenezer hangos vendég - Kisfilmmel!

Kilencvenezer hangos vendég - Kisfilmmel!
A darvak minden évben meglátogatnak bennünket. Csodálatra méltó az a cseppet sem csendes, ám roppant szervezett és fegyelmezett vonulás, amivel elkápráztatnak bennünket.

Happy End: az örökbefogadott kutyus

Happy End: az örökbefogadott kutyus
Már nem emlékezett mióta kóborol az utcán. A környékbeli gyerekek csak Dokinak hívták, mert a háta fehér volt, mintha köpenyt viselne. Kis bolyhos fülét előrecsapva szedte apró lábacskáit. Próbált valakihez csatlakozni…nem sok sikerrel.

In memoriam Kiara

In memoriam Kiara
Sokat tépelődtem, hogy kezdjek hozzá. Nem jutott eszembe egy értelmes mondat sem. Mintha megállt volna az idő, és vele együtt a gondolat is. Csak a hiánya miatti mély űrt éreztem a lelkemben. Pedig tudtam, hogy ennyivel tartozom neki.  

Cila története

Cila története
A konyhában kellemes meleg volt. Cila a radiátor előtt, egy széken összegömbölyödve, békésen szunyókált. Közben néha felemelte a fejét, pislogott, és mozgatta a fülét. Ismeretlen volt számára ez az új élet..

Ez már Európa!

Ez már Európa!
A cikkben bemutatott helyzetkép ugyan nem tartozik szorosan a lakberendezés, kertészkedés területéhez, de úgy gondoltam sokak számára érdekes lehet. A nyáron egy nyugat-európai országban járva örökítettem meg ezt a képet. Első ránézésre nem egyértelmű mit is látunk. Nos, elárulom a titkot!