szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Kék, minden szinten

Sulyok Timea, 2008. ápr. 21.


A következőkben néhány tippet szeretnénk adni arra, hogy a kék színt milyen sokrétűen használhatjuk helyiségeinkben. Most az ebédlőt vesszük szemügyre.

 

Napjainkban méltán népszerű e szín használata. Ragyogó lehetőséget nyújt - ahogy e képen is jól látszik - egy-egy szín egyeduralkodásának megtörésére. Láthatjuk, hogy a föld színei vannak jelen, s harmonikus egységet is alkotnak, meleg, családias hangulatot árasztva. A kék árnyalat megjelenése a helyiségben a kiegészítők szintjén pezsgést, mozgalmasságot visz a térbe.

 

 

 

Néhány évvel ezelőtt még szokatlan volt a barna és a kék együttes használata, mára azonban igazolta létjogosultságát és hódít a lakberendezésben és a divat világában egyaránt. Valószínű hasonló lesz a helyzet a kék és a zöld együttes használatával is. Bizonyos árnyalataik nagyon harmonikusak együtt és kiemelik egymás szépségét. Nézzék csak a mellékelt képet! Nem mondhatjuk, hogy szokványos, de mégis figyelemfelkeltő, vonzza a szemet. A kísérletező és újító kedvű otthontulajdonosoknak ajánlom e két szín alkalmazását.

 

Itt pedig egy óvatos, „arany középút” megoldás láthatunk.

A kék az otthonosságot csempészi a helyiségbe. Friss hatású és a vizet, természetet juttatja eszünkbe.


Már korábbi cikkeinkben szóltunk a kék árnyalatokról és alkalmazási módjairól.
Hozzászólások (1)

molly
2008. ápr. 25. (5 329 napja)
Ismét gyönyörűek a fenti példák a kék szín alkalmazására a lakberendezésben!
Nagyon tetszenek!