szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Mi a baja a korallvirágomnak? SOS

Dorka Dorottya     2 063 napja     0 megtekintés
A korallvirágom levelei sárgulnak, lehullanak. A levélen apro pönnyök (tetvek?) Jelentek meg. Pajzstetű elleni szerrel kezeltem de nem múlt el..
Mit tegyek hogy ne menjen tönkre a korallvirágom? Milyen szert ajánlanak rá?
A másik korallvirágomnak is hasonló baja van annak a levelen nagyon sok tetű szerűség jelent meg, lehullajtotta a leveleit amik befeketedtek? Szintén lefújtam pajztetű elleni szerrel de nem hatott..
már csak néhány levele van a virágomnak. Még menthető, vágjam vissza? Ha vizbe teszem a levágott szárakat azok kihajtanak?
Várom mielőbbi segítségüket! köszönöm!
0
0
szavazat
Mi a baja a korallvirágomnak? SOS Mi a baja a korallvirágomnak? SOS Mi a baja a korallvirágomnak? SOS Mi a baja a korallvirágomnak? SOS


1 HozzászólásMártha Izabella
2016. ápr. 09. (2 062 napja)
Kedves Dorottya!

A kép alapján nagyon nehéz megállapítani, hogy mi lehet a gond. Ha rovar kártételére gyanakszik, akkor javaslok valamilyen felszívódó rovarölő készítményt, pl. Mospilan. Ezzel lehet permetezni is és a talajon keresztül is be lehet locsolni növényt.
Üdv,
M. Izabella


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.