szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Mi a neve a virágnak? Eddig miért nem virázott?

BAGYIN JANOS     2 574 napja     398 megtekintés
Hosszú, hosszú évek óta virágzik ismét!!Mire kell vigyázni az ápolásánál?
0
0
szavazat
Mi a neve a virágnak? Eddig miért nem virázott? Mi a neve a virágnak? Eddig miért nem virázott? Mi a neve a virágnak? Eddig miért nem virázott?


4 HozzászólásHELFENBEIN LÁSZLÓNÉ
2015. jan. 12. (2 565 napja)
A képet nézve lehet majomkenyérfa.ha vastag fás szára van, akkor az, és nagyon sokára virágzik csak.Az enyém fehér apró fehér virágokat hoz ősztől tavaszig, kevés locsolást igényel.minél kevesebb vizet kap annál szebb.ha küldenél olyan fotót ahol a törzs is látszik biztosra mehetnénk.A korral virágnak csomókban a virága nem szólóban, és ha elvirágzott nem szabad leszedni az elnyíltakat, abból nő az új virág. Üdv.Gabi.
BAGYIN JANOS
2015. jan. 02. (2 574 napja)
Köszönöm a választ,kedves Erzsébet!
Mayerné Borics Erzsébet
2015. jan. 02. (2 574 napja)
Üdv János!

Szerintem ö a korallvirág, csak kissé felnyurgult.Feltehetően nem volt fiatalítva, és nem volt megfelelő "életritmusa".Ajánlom olvass a korallvirág tartásáról bővebben, ahol részletesen taglalják, hogy milyen szükségletei vannak tavasztól-télig.Ahogy a képet néztem, szerintem rovarkártevők is laknak rajta, talán levéltetvek.Tőlük permetezéssel lehet megszabadulni.Sok sikert kívánok!
Mayerné
BAGYIN JANOS
2015. jan. 02. (2 575 napja)
Bocs!Eddig miért nem virágzott?


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.