szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Mit tegyek ha hangyás a barkafa?

Jirousek Antalné     2 435 napja     82 megtekintés
Tanácsot szeretnék kérni,van egy nemesített barkafánk kb 10-12 éves Gyönyörű,hatalmas nagy fa.Tavaly elszáradt néhány ága. Tavasszal levágtuk ezeket róla akkor fedeztük fel hogy az ágak belsejébe vöröshangyák költöztek be és a tojásokat is oda rakták le. Lehet látni reggelente hogy valami más is fúrja a fát a hangyákon kívül, mert sok helyen a fa tövében is fa maradványok vannak olyan mint mikor fúróval fát fúrunk(porszerű). Mit lehetne tenni hogy ne pusztuljon ki a fánk?
Kérem segítsenek! Előre is köszönöm.
0
0
szavazat
Mit tegyek ha hangyás a barkafa? Mit tegyek ha hangyás a barkafa? Mit tegyek ha hangyás a barkafa? Mit tegyek ha hangyás a barkafa?


1 HozzászólásMártha Izabella
2014. máj. 27. (2 435 napja)
Kedves Jirousek Antalné!

Javaslom a Stix hangyaírtó por alkalmazását, mellyel a fészkek környékét egyenletes, vékony réteggel be kell borítani. Beöntözéskor az oldatot alaposan keverje fel és azt öntse be a résekre, repedésekbe.
További infó: http://www.szepzold.hu/stix_hangyairto_por_250_gramm

Üdv: M. Izabella


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.