szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Oszlopos gyertyán leveleinek betegsége mi lehet és mivel kezelhető?

Sólyom Melinda     744 napja     0 megtekintés
Tavaly ősszel vásárolt és ültetett gyertyán fánk idén június közepétől kezdte leveleinek széle elszáradását majd szinte az egész levél elszáradt és összepöndörödött. Egész nyáron így nézett ki a fa. Az új hajtásait amit hoz azok is már rögtön ilyen barna szélűek. Mi lehet az oka? Lehet nem locsoltuk eleget a melegben? Mekkora víz igénye van ennek a fának? Ha betegség mi lehet az és mivel kezelhetnénk?
Válaszát előre is köszönöm!
0
0
szavazat
Oszlopos gyertyán leveleinek betegsége mi lehet és mivel kezelhető? Oszlopos gyertyán leveleinek betegsége mi lehet és mivel kezelhető? Oszlopos gyertyán leveleinek betegsége mi lehet és mivel kezelhető? Oszlopos gyertyán leveleinek betegsége mi lehet és mivel kezelhető?


1 HozzászólásVig Ágnes
2020. jan. 29. (633 napja)
Lehet, hogy a talaj kémhatása nem kedvez neki. Ha lúgos a talaj, akkor savanyítani kell. Nagyobb gazdaboltok meg tudják mérni a talaj pH-ját. Attól függően kell savazni vagy meszezni a talajt. És öntözni kell.


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.