szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Otthon

Az étkező és a konyha kapcsolata

Az étkező és a konyha kapcsolata
Forrás: www.epitinfo.hu   Nem véletlenül volt régen a polgári lakásokban külön ebédlőhelyiség, ahol zajlottak a szertartásos ebédek, baráti összejövetelek, teázások, beszélgetések. Tudták elődeink nagyon jól, hogy az étkezés a család számára egy olyan fontos összejövetel, melyet nem pótol a manapság oly divatos közös tévézés a nappali kanapéján.  

A sejtelmes háló

A sejtelmes háló
A fekete már az elmúlt évek száműzetése után ismét megérkezett lakásainkba. Kihívás fekete bútordarabokkal berendezni otthonunkat - nemcsak háziasszonyi szempontból -, mert nehéz mellé megfelelő színt találni.

Konyha módi 2.

Konyha módi 2.
Előzmény: Konyha módi Gondoljuk végig, mit, hol szeretnénk tartani, s megvalósítás előtt rajzoljuk meg álmunkat. Fontos látnunk az összképet, mert nemcsak a konyhabútor használhatósága, hanem a látványa is fontos.  

Fából faragott fürdőszoba

Fából faragott fürdőszoba
Nem a fa jut elsőként eszünkbe, ha fürdőszobánk burkolására, bútorozására, díszítésére gondolunk. Mégis most két különleges példát is láthatunk erre a modern és hagyományos stílusban egyaránt!

Konyha módi

Konyha módi
Egy háziasszony számára nincs annyi hely, amennyi elég lenne a háztartási és konyhai eszközök tárolására.

Finom elegancia

Finom elegancia
Hálószobánk belső világunk, életünk színtere. Szolgálja a pihenést, intimitást, a külvilágtól való elvonulást.

Ahol a házimunka az úr - a mosókonyha

Ahol a házimunka az úr - a mosókonyha
Forrás: www.epitinfo.hu Ha lehetőségünk van rá, otthonunkban célszerű kialakítanunk egy olyan helyiséget, mosókonyhát, melyben nyugodt körülmények között, a lakótértől viszonylag szeparáltan elvégezhetjük a mindennapos házimunkát: mosást, teregetést, vasalást, esetleg a bakácsolást is.

A Napkirály nyomában

A Napkirály nyomában
A képeken látható étkezőkben egy-egy hangsúlyos elem van csupán, amely szimbolikus jellegéből adódóan áttételesen a Napkirályra és korának művészetére emlékeztethet bennünket, így nem mehetünk el mellette, anélkül, hogy oda ne vonzaná a tekintetünket.

A munka birodalma

A munka birodalma
Most az erősebb nem képviselőinek is vonzó dolgozószobába vezetjük be önöket. Finom földszínekkel körbevett helyiség ez, mely a természetesség érzését hozza el számunkra.

Kerek világ

Kerek világ
Mikor nekifogunk - gyermekünk segítségével - szobája átalakításának, ritkán jut eszünkbe a geometriából jól ismert kör és gömb alakzatok felhasználása.

Konyhasarok a gyerekszobában

Konyhasarok a gyerekszobában
Ezermester apukák és nagypapák figyelem! Most ötletet meríthetnek a gyerekszoba játéksarkának kialakítására.  

Ötletmorzsa - Pihenősarok

Ötletmorzsa - Pihenősarok
Rendezzünk be egy kellemes pihenősarkot otthonunkban, hogy megszakítva a napi rutinfeladatokat, ejtőzni és lazítani tudjunk egy kicsit.

Piroska a konyhában

Piroska a konyhában
Bátor és lángoló, meleg és energikus szavak juthatnak eszünkbe, ha a vörös színre gondolunk. Merészek figyelem!

Játék a tapétával

Játék a tapétával
Ismét reneszánszát éli a tapéták alkalmazása. Némelyik mintázat felér egy műalkotással és tervezőjük kreativitását dicséri.

A mosókonyha egykor és ma

A mosókonyha egykor és ma
Forrás: www.epitinfo.hu   Nem is gondolnánk, milyen fantasztikus helyiséggel rendelkezünk, ha olyan lakásba költözünk, ahol volt régen mosókonyha. Ezeknek a helyiségek bizony ma is nagy hasznát vehetjük, ha megfelelően karbantartjuk, majd használatba vesszük, és nem hagyjuk az enyészetnek, és nem lomtárnak hasznosítjuk.  

Királyi háló

Királyi háló
Ki ne álmodozott volna gyermekkorában arról, hogy királyként vagy királynőként egy gyönyörű kastély ura vagy úrnője legyen? A bemutatott hálószoba kialakítások életre keltik a gyerekkori álmokat!

Hangulatos konyhazug

Hangulatos konyhazug
Kis alapterületű lakások előnyben! Ezzel a megoldással komplett konyhát alakíthatunk ki, s alig néhány négyzetmétert igényel.

Az őrizetlenül hagyott kád

Az őrizetlenül hagyott kád
Kicsit talányos cím ez, mely nem egy rejtélyes esetre utal, hanem a lakberendezésben ismét felelevenített fürdőszobai berendezési módot takar.

Készítsünk egyedi íróasztalt fillérekből!

Készítsünk egyedi íróasztalt fillérekből!
Itt a lehetőség, hogy gyermekünkkel együtt munkálkodva különleges egyedi íróasztalt alkossunk! Nem fontos új íróasztalt vásárolni ahhoz, hogy a gyerekszobát érdekessé varázsoljuk.

Dolgozószoba az étkezőben

Dolgozószoba az étkezőben
Nem minden otthonban adott a lehetőség egy külön dolgozószoba kialakítására. Hogyan hidalhatjuk át a helyhiányt?