szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Otthon

Modern és színes konyha

Modern és színes konyha
Ha szeretnénk vidám, divatos, de mégis időtálló konyhát kialakítani otthonunkban, akkor érdemes szemügyre venni a következő kialakítást.

Egyedi és vidám

Egyedi és vidám
A vidámság és az életöröm mindannyiunk számára lényeges dolog. Az itt bemutatott két fürdőszoba alátámasztja ezt, hiszen játékosságával jókedvre derít minket.

Aranyos kiegészítők

Aranyos kiegészítők
Gyakorló szülőként elmondhatom, sokszor beleesünk abba a csapdába, hogy a ránk zúduló terméközönből nem tudjuk vagy nehezen választjuk ki azokat a darabokat, melyek valóban hasznos és szép kiegészítők lesznek a gyerekszobában.

Iciri-piciri étkező

Iciri-piciri étkező
Nem könnyű feladat, egy kis alapterületű étkezőt úgy berendezni, hogy minden funkciónak megfeleljen, főleg ha az a konyhával egy légtérben van.

Az előkelő, az érdekes és a modern

Az előkelő, az érdekes és a modern
Három, hangulatában eltérő hálószobát mutatunk be a következőkben. Figyelemreméltó megoldások, melyek számot tarthatnak az érdeklődésre.

Dolgozószoba modern köntösben

Dolgozószoba modern köntösben
Napjainkban minden irányzat képviselteti magát a dolgozószoba kialakításánál. Így mozgásterünk igen tág, és aki a modern stílus mellett dönt számtalan lehetőség közül választhat.  

Fillérekből káprázatosat

Fillérekből káprázatosat
Ne essünk kétségbe, ha a pénztárcánk nem tudja követni az épp az aktuális bútor és kiegészítő divatot. Minimális ráfordítással csodákat tehetünk a gyerekszobával.

A polgáritól napjainkig

A polgáritól napjainkig
Egy kis körutazásra invitálom önöket. Aki még nem döntötte el, hogyan rendezze be érkezőjét, itt ötletet meríthet. Utunk az ún. polgári stílustól az egyszerű vonalvezetésű modern stílusig vezet. Mindhárom megoldás életképes és ízléses.  

Az időtlen elegancia

Az időtlen elegancia
Napjainkban a dolgozószoba szerepe felértékelődött, ennek az is az oka, hogy felgyorsult életünkben, egyre több időt töltünk munkával. Mindennapi szóhasználatunkban egyre többször fordul elő a home office kifejezés, mely mutatja, hogy a munkavégzés gyakran otthon is végzett tevékenységet lett.

Sárga vagy kék?

Sárga vagy kék?
  A három ún. alapszín közül (sárga – vörös - kék) most a sárga és a kék színvilágánál időzzünk kicsit. Alapszínnek mondjuk őket, mert e három színből kikeverhető a többi árnyalat.  

A baldachinos ágy

A baldachinos ágy
Örömmel tapasztalhatjuk, hogy korunkban sem veszett ki teljesen a romantika. Mi sem igazolja ezt jobban, mint az, hogy továbbra is kedvelt díszítési, alkalmazási mód a baldachinos ágy.  

A szellős fürdőszoba

A szellős fürdőszoba
Jellemző a most épített lakások, házak esetében, hogy a fürdőszoba nagyobb a korábban szokásos méretnél, hiszen az építtetők igényei jelentős változáson mentek át.

Az elrejtett dolgozószoba

Az elrejtett dolgozószoba
Nem minden lakás, ház bővelkedik tágas terekben, ahol egy dolgozószoba gond nélkül elhelyezhető. Erre nyújt megoldást a mini dolgozó sarok.

A lovagkortól a tündérmesékig

A lovagkortól a tündérmesékig
  A lovagkortól a tündérmesékig vezet most képzeletbeli utazásunk. Átérezhetjük a középkori várak hangulatát és elmerülhetünk a mesék birodalmában.  

Mozaik a fürdőszobában

Mozaik a fürdőszobában
A mozaik használata, bátran mondhatjuk, hogy évezredekre tekint vissza, hiszen alkalmazták az ókori Egyiptomban, Mezopotámiában is. A görög, a római és a bizánci kultúrában szintén kedvelt dekorációs eszköz volt.

Spórolj okosan a fűtéssel!

Spórolj okosan a fűtéssel!
Amikor arról van szó, hogy elég korszerű-e a fűtrésünk, akkor nekünk, akik nem vagyunk szakemberek, sokkal inkább az jár a fejünkben, hogy vajon lehetne olcsóbban is megoldani a fűtért?

Variációk hálószobára

Variációk hálószobára
  Az itt látható négy képen, hangulatában teljesen eltérő szobabelsőt láthatunk. A minimál stílus felé hajló világunkban, azért még találhatunk példát a modern, de mégis otthonos hatást keltő kialakításokra.    

A hármas útkereszteződés

A hármas útkereszteződés
Adhatnánk akár ezt a címet is e cikknek, mert az itt látott három különböző étkező stílusirányzatai, „ösvényei” összefutnak. Mindegy, hogy mely úton járunk a bútorok kiválasztásánál, a közös pont a munkánkban,  a harmóniára való törekvés.

A konyha a vörös szín jegyében

A konyha a vörös szín jegyében
  Általában a konyhabútor kiválasztásánál a visszafogott színválasztás a jellemző. S óvatosan, inkább csak a kiegészítők megválasztásánál használjuk az élénkebb színeket. Ez egy jó megoldás persze, s a maga lágyságával, magával ragadó, ugyanakkor hosszú távú megoldást is nyújt a konyha berendezésére.

Újrahasznosítás! Kiégett villanykörte a szépség jegyében

Újrahasznosítás! Kiégett villanykörte a szépség jegyében
A háztartásokban mostanában már egyre ritkábban lehet találkozni a régi típusú villanykörtékkel. ennek oka, hogy az energiatakarékos és a LED izzók kiszorították ezeket a boltokból, és már nem is nagyon lehet kapni ilyesmit. Ám ami ég esetleg otthon van, azt kiégés után ne dobjuk ki, hiszen nagyon sok dologra fel lehet használni, így akár örök – de mindenképpen hosszú – életet biztosítva a körtéknek.