szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Pár éve megfigyeltem egy fát a szántóföldek közt, amihez nem találtam hasonlót a környéken, Kérdésem, hogy milyen fa lehet ez?

Nagy Zsolt     2 360 napja     164 megtekintés
Rengeteg növényhatározót végiglapoztam az adott fafajta után kutatva, ám egyikben sem leltem rá.Kb. 14-15 méter magas, szerteágazó koronával, sötétbarna törzzsel. Készítettem pár képet, hátha felismeri valaki, és segítséget tud nyújtani meghatározni, miféle fafajtára bukkantam :)
0
0
szavazat
Pár éve megfigyeltem egy fát a szántóföldek közt, amihez nem találtam hasonlót a környéken, Kérdésem, hogy milyen fa lehet ez? Pár éve megfigyeltem egy fát a szántóföldek közt, amihez nem találtam hasonlót a környéken, Kérdésem, hogy milyen fa lehet ez? Pár éve megfigyeltem egy fát a szántóföldek közt, amihez nem találtam hasonlót a környéken, Kérdésem, hogy milyen fa lehet ez? Pár éve megfigyeltem egy fát a szántóföldek közt, amihez nem találtam hasonlót a környéken, Kérdésem, hogy milyen fa lehet ez?


2 HozzászólásNagy Zsolt
2015. jún. 26. (2 355 napja)
kedves druszám!
a növény - fa - meghatározásához sajnos kevés információt adtál meg...
ha a levélállásáról is írnál - pl:egy száron egy levél - mint a nyár(ez is csak példa) vagy olyan mint az akácfa, vagy az ecetfa levele,a fa kérge sima,(mint az ostorfa) vagy erősen bordázott(mint pl az akác)... szóval..egy kicsit több infót ,és bizonyára meg tudjuk fewjteni a rejtvényt...
üvd
Nagy Zsolt ( egy másik..:-) )
Mártha Izabella
2015. jún. 25. (2 356 napja)
Kedves Zsolt!

A fotókról nagyon nehéz megállapítani milyen faj lehet, javaslom hogy böngésszen ezen az oldalon: http://www.faiskola.hu/novenykatalogus/novenyek.html
Üdv,
M. Izabella


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.