szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Petrezselyem betegsége

Balázsné Kata     2 202 napja     0 megtekintés
A petrezselymem levelei elsárgultak, van amelyik már szinesbe borult, sárgás-pirosas lett, növekedése leállt. A gyökere pedig szépen fejlődik még.
Locsoltam rendesen este és reggel, de, óvatosan, nem tocsogott a vízben. Lehet, hogy nem szereti a csap vizet, ha a levelére esett? Viszont a levélzetét nem tudom ilyen fakón használni semmire, mert csúnya, színtelen. Milyen betegsége lehet? A választ megköszönöm, üdvözletem, Bné
0
0
szavazat


2 HozzászólásBalázsné Kata
2016. aug. 01. (2 199 napja)
A betegnek tűnő zöldségem levelét levágtam végig, de, a tünetek távolabb lévő ágyásban lévő metélő petrezselyem leveleken is látszik. Nem tudok fotót feltenni, mivel a telefonom régi tip nokia, a képeit a "nokia-suite" kis progival tudnám feltenni, de a win 10 ezt a kis progit nem engedi feltölteni, nem kompatibilis. Sajnos. De, lehet valami vitamin hiány is a földemben, mivel a sok paradicsomomban belül és némelyik külső burkolaton fekete tályogos rész is van, melyeket amit lehet, kivágom felszanálásnál. Itt tudakolódok és kalcium hiány lehetséges, amit nem tudom mivel lehet pótolni. Tejet írnak, de, viccesnek találom. Köszönöm a választ, üdv.Bné
Varga László
2016. júl. 29. (2 202 napja)
Üdvözletem!
Csatolna egy képet, mert ez több dologból is adódhat, lehet tápanyag hiány, de lehet gombás betegség is, így nem tudom eldönteni!


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.