Rakott zöldborsó
Szépzöld, 2012. jan. 24.
Különleges ízvilágot eredményezett a zöldborsó, ebben a rakott ételben. Nagyon finom lett!
A burgonyát (1 kg) és borsót (30 dkg) kicsit előfőzöm, majd olíva olajjal kikenek egy jénai tálat.
A csirkemellet (2 egész db) fűszerekkel (só, bors, fokhagyma) hagymás alapon megsütöm. Majd a három alapanyagot rétegezve elhelyezem a tálba, közben minden réteget fűszerezem sóval, borssal, fokhagymával, bazsalikommal.
Sütés előtt:
A végén leöntöm tejszínnel (3-5 dl) és sajtot reszelek a tetejére. Beteszem a hideg sütőbe és csak azt kell várnom, hogy összesüljenek az alkotóelemek. Ez kb. fél óra magas fokozaton.
Jó étvágyat!
Kapcsolódó cikk:
Sütés után:
Facebook Twitter GoogleStartlap
Hozzászólások
Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!
Hozzászólás készítése
2020.december 09., szerda / 19:14