szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Retro konyha

Sulyok Timea, 2008. ápr. 11.


Utazzunk kicsit vissza az időben. No, nem túl messzire, csak az 50-es, 60-as, 70-es évek világába. Idézzük fel fiatalkorunk, gyerekkorunk világát és máris a retro világában találjuk magunkat.

 

 

 

Színes és harsány. Figyelemfelkeltő és néha mosolygásra ösztönző. Az a cél, hogy a hétköznapoktól elszakadva, élénkséget és vidám hangulatot keltsen.
Remek „társnak” bizonyultak ebben a színek, a formák és az anyagok, a bútorok és a kiegészítők egyaránt - vibráló, ösztönző és csöppet sem unalmas hatást keltve.
A képeket elnézve valóban mozgalmas tereket láthatunk, melyben a színek és formák egymást kiegészítik, de élnek az erős kontraszthatás adta lehetőséggel. A piros, a fekete, a narancs, a fehér, a kék színek és a mintázatok sokszínűsége derűs hatást kelt. Olyan érzésem támad, hogy a színek játékával a gyümölcsök, virágok színeit szeretnék bennünk felidézni. S még a műanyag székek sem hatnak riasztóan ebben az esetben, inkább érdekesnek érzem jelenlétüket. Inspiráló környezet, ebben a környezetben szabadjára engedhetjük fantáziánkat és készülhetnek az ételkülönlegességek.

Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!