szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Sajtos hús

Sulyok Timea, 2008. máj. 04.


 Különleges és laktató étel, tegyük félre a kalóriaszámlálónkat!

Recept elküldője: Sulyok Józsefné

 

Sertéskarajt, csirkemellet, vagy pulykafilét felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, fokhagyma sóval ízesítjük, lisztben megforgatjuk és kissé bő zsírban hirtelen átsütjük. Majd jénai tájra egymás mellé sorban rárakjuk. Közben bő hagymán gombát dinsztelünk, (de lehet használni konzerv gombát is). A hússzeleteket megkenjük tejföllel, amire rárakjuk a dinsztelt gombát, majd lefedjük szintén tejföllel. A maradék zsírt ráöntjük a hússzeletekre. Sütőbe téve sütjük, (nem sok időre van szükség). Végül trappista sajtot szórunk a tetejére és ráolvasztjuk.
Ízlés szerint krumplipürét, rizset vagy rizibizit tegyünk mellé és tálaljuk.

 

Jó étvágyat!

 

Kapcsolódó rovatok: Hobbi, Kertészkedés
 




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!