szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Szállítási információ

A megrendeléseket Magyarország egész területén kiszállítjuk. Két lehetősége kínáluk a csomagok átvételére:

- Az Ön által megadott címre futárszolgálattal (otthon, munkahely stb.)

- Az Ön által megadott címre ADR futárszolgálattal (ha megrendelése ADR köteles terméket is tartalmaz)

- Pick Pack Pont címre (forgalmas helyeken lévő csomag átvételi helyek, jellemzően újságárus, benzinkut)

 

Ön által megadott címre történő szállítás futárszolgálattal

A szállítás munkanapokon, 8-16 óra közötti időintervallumban történik a rendelésnél megadott szállítási címre. Partnerünk a Magyar Posta (MPL).
Megrendelését fizetheti utólag a futárszolgálat munkatársának, vagy előre bankkártyával a rendelés feladásakor. Bővebb információt a Vásárlói Tájékoztatóban talál ide kattintva.

Szállítás díja:
990 Ft
 

Ön által megadott címre történő szállítás ADR futárszolgálattal

A gyomiró, gombaölő, rovarölő szerek - ADR-es terméknek minősülnek, szállításukra külön, az ADR szabályoknak megfelelő módon van lehetőség. Amennyiben az Ön megrendelése ADR köteles termékeket is tartalmaz, a kiszállítást az ADR előírásoknak megfelelően, magasabb szállítási költséggel tudjuk biztosítani. Kérjük utánvéttel történő fizetés esetén készítse ki a pontos összeget, mert a futárnál nincs váltópénz.

Bővebb információt az ADR kiszállításról ide kattintva tudhat meg.

Szállítás díja:
1 990 Ft
 

Pick Pack Pont címre történő szállítás

A megrendelt áru a rendeléskor megjeleölt Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti. Az áru Pick Pack Ponton keresztül általában 4-6 munkanap alatt érkezik a megadott átvevőhelyre.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart. Bővebb informáckót a Pick Pack Pont -ra történő kiszállításról ide kattintva tudhat meg.

Szállítás díja:
490 Ft
 
Súgó