szépzöld
Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Van-e remény, hogy növényem újra kihajtson?

Takács Kitti     496 napja     0 megtekintés
Tisztelt Hölgyem/Uram!

Csatolok 3 képet, nagyon aggódom a pálmafám miatt, ami kb két hónapja a képen látható állapotban van. Sajnos egyik napról a másikra leszáradtak a levelei, amiket utána le is vágtam. Átültettük új földbe, nagypapám szerint (aki jobban ért a növényekhez, mint én) túlöntöztük, de voltak ép gyökerei. Meg nem is értem a túlöntözés felvetését, mivel ugyanolyan gyakorisággal öntöztem évek óta, és télen pl. még csodaszép zöld volt. Aztán tényleg egyik napról a másikra került ilyen állapotba...

Nagyon sajnálnám, mert hozzám nőtt ez a növény, de él bennem a remény, hisz a törzse ugyanolyan élettel teli, mint volt. Régen édesapám pálmája sajnos elszáradt, viszont ott emlékszem, a törzse olyan puha volt, hogy szinte összenyomható volt, és el is pusztult a növény.

Várom mielőbbi visszajelzését azzal kapcsolatban, hogy reménykedhetek-e abban, hogy a pálmám újra kihajt.

Üdv.

T.K.

0
0
szavazat
Van-e remény, hogy növényem újra kihajtson? Van-e remény, hogy növényem újra kihajtson? Van-e remény, hogy növényem újra kihajtson?


1 HozzászólásVarga László
2020. jún. 16. (497 napja)
Őszinte leszek, szerintem nem, sok a két hónap!
De a remény hal meg utoljára!
VL


Kérdezzen! Válaszolunk!

Tegye fel kérdését bármely növény termesztés, kertészkedés téma körben. Képzett szakértőink országos szinten egyedülálló tudással rendelkeznek, de tagjainktól is hasznos tanácsokat, véleményeket kaphat.