Zaabar Csokoládé Manufaktúra
Szépzöld, 2011. november 23., szerda
Zaabar Csokoládé Manufaktúra
Hogyan készül a kézi készítésű csokoládé?
Szépzöld Videó 9 részben
Belgium büszkesége a minőségi csokoládé, ez a fogyasztásában is megmutatkozik, ugyanis évente 6 kg-ot vásárolnak saját célra a csecsemőtől az aggastyánig.
Kisfilmünkben figyelemmel kísérhetik, ahogy a csokoládékészítő mester megmunkálja a minőségi alapanyagot a Zaabar Manufaktúrában. Megtekinthetjük lépésről lépésre, hogyan lesz a kakaóbabból minőségi csokoládékülönlegesség.
A bemutató végén pedig a látogatóknak is lehetőségük van elkészíteni saját csokoládéjukat. Ekkor tapasztalható meg, hogy a mester által végzett látszólag könnyű mozdulatok, milyen nehézséget okoznak egy laikus kéznek.
Kapcsolódó cikk:
Facebook Twitter GoogleStartlap
Hozzászólások
Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!
Hozzászólás készítése
2022.április 24., vasárnap / 08:22