Webáruház kiszállítás szünetel szeptember 8 -ig. Köszönjük türelmüket!

Zaabar Csokoládé Manufaktúra

Szépzöld, 2011. november 23., szerda


Zaabar Csokoládé Manufaktúra

Hogyan készül a kézi készítésű csokoládé?

 

Szépzöld Videó 9 részben

































Belgium büszkesége a minőségi csokoládé, ez a fogyasztásában is megmutatkozik, ugyanis évente 6 kg-ot vásárolnak saját célra a csecsemőtől az aggastyánig.

 

Kisfilmünkben figyelemmel kísérhetik, ahogy a csokoládékészítő mester megmunkálja a minőségi alapanyagot a Zaabar Manufaktúrában. Megtekinthetjük lépésről lépésre, hogyan lesz a kakaóbabból minőségi csokoládékülönlegesség.

 

A bemutató végén pedig a látogatóknak is lehetőségük van elkészíteni saját csokoládéjukat. Ekkor tapasztalható meg, hogy a mester által végzett látszólag könnyű mozdulatok, milyen nehézséget okoznak egy laikus kéznek.

 

Kapcsolódó cikk:

Verkade Csokoládémúzeum

 




Hozzászólások

Eddig még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első!